ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیرمرغ بکار رفته در فرآورده های گوشتی 1399/11/29 22:47:23
نویسندگان : محمداحمدی بهروز اکبری آدرگانی المیرادهقانی فائزه شیرخانزبان : فارسی سال انتشار : 1398 محل پذیرش : بهداشت مواد غذایی
بررسي امكان كاربري عصاره گياه كارده )carduchcorum Biarum )بهعنوان رنت گياهي در توليد پنير سفيد ايراني 1398/01/12 11:12:48
نویسندگان : حجتاله گلکاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری محمد رئیسیزبان : فارسی سال انتشار : 1396 محل پذیرش : بهداشت مواد غذایی
مقایسه روش الکتروفورز موئینهای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد باال برای اندازهگیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی 1398/01/12 10:57:43
نویسندگان : صفورا پشنگه سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری سعید حسینزادهزبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : بهداشت مواد غذایی
بررسی اثر روش¬های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) 1397/10/21 10:51:38
نویسندگان : ابوالفضل عسکری ساری سمیرا حسینی نژاد مژده چله مال دزفول نژاد محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1396 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی
اندازهگیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز 1397/10/16 07:45:08
نویسندگان : محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1397 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان 1396/06/19 20:50:12
نویسندگان : الهام شهری نعمت اله خراسانی غلامرضا نوری فردوس کرد مصطفی پور محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1396 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی
مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان 1395/06/31 09:03:21
نویسندگان : ابوالفضل عسکری ساری ابراهیم رجب زاده قطرمی احسان ستایش فر محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1395 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی
تأثیر بستهبندي تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای يخچال 1394/06/03 14:51:28
نویسندگان : مهران جواهری بابلی محمد ولایت زاده مهدی جاگیر اکبر پاشاییزبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : فصلنامه بهداشت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان 1394/04/13 16:37:25
نویسندگان : محمد ولایت زاده ابوالفضل عسکری ساریزبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی 1394/04/07 16:50:58
نویسندگان : شیما جنت مکان ابوالفضل عسکری ساری مهران جواهری بابلی محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور معمولی، ماهی سفید و کفال طلایی بازار تهران 1394/02/20 19:49:08
نویسندگان : ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
بررسي ارتباط تجمع آرسنيك با ميزان پروتئين، چربي، خاكستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهي در ايران 1394/02/20 19:35:35
نویسندگان : ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1391 محل پذیرش : مجله بهداشت مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
دسته بندی مقالات
- 9098 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3342 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4088 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5672 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1095 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13547 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1308 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1164 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4